Dampet sej med spinat og dijonsmør
(3 pers.)
500 g sejfilet
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 citron i skiver
250 g frisk spinat
1 fennikel
2 spsk. kapers
2 spsk. persille
1 dl tør hvidvin
70 g smør
1½ spsk. dijonsennep
1 tsk. hakket estragon
1 fed lille hvidløg
Tilbehør
Kogte kartofler
Skær sejfileten i tre stykker, krydr med salt og peber og skær citronen i skiver. Skyl spinaten og skær fennikelen i tynde skiver. Bland spinat, fennikel, kapers og persille og fordel det i bunden af et ovnfast fad. Læg sejstykkerne og citronskiverne over og hæld vinen ved. Dæk fadet med stanniol og damp fisken i ovnen ved 180° i 30 min. Rør smørret med sennep, estragon og hvidløg og server med kogte kartofler.
Madopskrift: Kristina Marckmann
SMUKKE TALLERKENER
Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Grillet laks med citron og asparges
Dampet lyssej med reje-sellerimousse
Lakselasagne
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)