Opskrifter

Fiskefrikadeller af torskefilet med smag af bacon og citron

Søndag, 20. februar 2011Opdateret 22. aprilaf Jytte Petersen. Foto: Jette M. Vesterager
Denne opskrift på fiskefrikadeller af torskefilet kommer fra vores læser Jytte Petersen fra Frederikshavn.
30 min
6 personer
Jyttes fiskefrikadeller
1 kg torskefilet
150 g mager bacon
1 stort løg
2 tsk. salt
2 æg
1 spsk. mel
1 spsk. kartoffelmel
4 spsk. citron
4 spsk. fløde
1 tsk. kværnet peber
Olie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Hak torskefilet, bacon og løg i en kødhakker og rør det sejt med salt.
  2. Tilsæt æg, mel, kartoffelmel, citronsaft, fløde og peber og rør farsen godt sammen.
  3. Form farsen til frikadeller og steg dem i olie ved middelhøj varme i seks min. på hver side.
  4. Server med remoulade, rugbrød og revet gulerod smagt til med citron og lidt sukker.