Flæskestegssandwich
Ingredienser til flæskestegssandwich
(2 stk.)
100 g rødkål
1 appelsin
2 grove sandwichboller
2 spsk. sennep
4 sk. flæskesteg (gerne lune)
100 g agurkesalat
Vild med vores flæskestegssandwich? Her kan du se hvordan du kan lave flæskestegen
Skal du med til Dansktop Prisen 2016?
ER DU OGSÅ JULEENTUSIAST?
Vil du have juleopskrifter, kreative dekorationer, tips og gode gaveidéer - eller vil du dele dine tips? Besøg vores hyggelige julefællesskab på Facebook
Sådan gør du - flæskestegssandwich
Snit rødkålen fint, hæld appelsinsaften over og lad den trække i mindst 30 min. Lun sandwichbollerne, flæk dem og smør dem med sennep. Fordel rødkålen på underne, læg flæskesteg og agurkesalat over, læg overen på og server sandwichen lun eller kold.
Opskrift: Kristina Marckmann
Prøv også...
Sprød and i pitabrød
Minideller og varm kålsalat
På Slankeklubben.dk finder du opskriften på en lækker flæskestegssandwich, du gerne må spise, hvis du følger Lavkarbo/LCHF-kosten. Hent opskriften her >> (link fjernet)
Julens klassikere
Vi har samlet alle de bedste juleopskrifter til en god, gammeldags jul med masser af hygge...