Fyldte koteletter med bønnesalat
Ingredienser til fyldte koteletter med bønnesalat
(3 pers.)
3 koteletter
½ dl grillede peberfrugter
(evt. glas)
2 spsk. persille
75 g revet ost
1 pakke bacon i skiver
200 g flade bønner
400 g edamamebønner
1 spsk. grillede
peberfrugter
1 spsk. olivenolie
½ bdt. persille
1 rødløg
1 tsk. rosenpeber
Tilbehør:
Bagt kartoffel el. brød
Alternativ til fyldte koteletter med bønnesalat: Svinekoteletter med æblesalat
Fremgangsmåde til fyldte koteletter med bønnesalat
Skær en lomme i hver af koteletterne og bland finthakkede peberfrugter, persille og ost. Fyld blandingen i lommerne og vikl bacon om. Nip bønnerne, skær dem i mundrette stykker og blanchér dem let sammen med edamamebønnerne. Blend peberfrugt, olie og persille og vend bønnerne deri. Hak rødløget fint og drys det over bønnesalaten sammen med knust rosenpeber. Steg koteletterne ved jævn varme 5 min. på hver side og servér med bønnesalaten og bagte kartofler.