Opskrifter

Fyldte koteletter i baconsvøb med sprød bønnesalat

Mandag, 7. august 2017Opdateret 24. martsaf Kristina Marckmann
Disse fyldte koteletter er indpakket i bacon og fyldt med grillet peber, persille og revet ost. Hertil serveres bønnesalat og bagte kartofler.
20 min
3 personer
Fyldte koteletter i baconsvøb
3 koteletter
½ dl grillede peberfrugter
(evt. glas)
2 spsk. persille
75 g revet ost
1 pakke bacon i skiver
Bønnesalat
200 g flade bønner
400 g edamamebønner
1 spsk. grillede 
peberfrugter
1 spsk. olivenolie
½ bdt. persille
1 rødløg
1 tsk. rosenpeber
Tilbehør
Bagt kartoffel el. brød

Fremgangsmåde

  1. Skær en lomme i hver af koteletterne og bland finthakkede peberfrugter, persille og ost.
  2. Fyld blandingen i lommerne og vikl bacon om.
  3. Nip bønnerne, skær dem i mundrette stykker og blanchér dem let sammen med edamamebønnerne.
  4. Blend den 1 spsk. peberfrugt, olie og persille og vend bønnerne deri.
  5. Hak rødløget fint og drys det over bønnesalaten sammen med knust rosenpeber.
  6. Steg koteletterne ved jævn varme 5 min. på hver side og servér med bønnesalaten og bagte kartofler.