Grillet farseret peber med stegte gulerødder
(2 pers.)
15 min. + 25 min. over grill
6 minisnackpebre
250 g hakket oksekød
2 spsk. rasp
½ dl mælk
½ dl feta i små tern
1 fed hakket hvidløg
1 tsk. oregano
1 tsk. salt
1 knsp. peber
400 g gulerødder
2 spsk. smør
½ dl hakket citronmelisse
Skær toppen af pebrene og fjern kernerne. Bland oksekødet med rasp, mælk, feta, hvidløg, oregano, salt og peber til en jævn fars. Fyld pebrene med farsen og vask eller skræl gulerødderne. Halver gulerødderne, hvis de er store, og læg dem i en aluminiumsbakke eller et ovnfast fad med citronmelisse og smørret i klatter. Læg pebrene over gulerødderne og steg dem over grillen eller i ovnen ved 200° i 25 min. Server med tzatziki og brød.
Madopskrift: Kristina Miechels
Flere middagsretter med grønt...
Sennepsgratineret nakkefilet med to salater
Ovnstegte søtunger med grønne skørter
Baconmørbrad med aspargessalat