Pølser i karrykål med æbler
(4 pers.)
2 store løg
1 skive selleri, ca. 125 g
1 spsk. olie
Ca. 2 spsk. karry
Ca. ½ hvidkål ( 750 g)
½ dl vand
1½ tsk. salt
4-5 hele peberkorn
2 belle de boscoop æbler
400 g grove kålpølser
Skær løg og selleri i tern og svits det i olie sammen med karry. Snit kålen og svits den med til den falder sammen. Tilsæt vand, salt og peberkorn. Lad kålen simre under låg ca. 15 min. til den er næsten mør. Skræl æblerne, del dem i både og kom dem i kålen 5 min. inden den er færdig. Skær pølserne i tykke skiver og kom dem i gryden. Kog yderligere 4-5 min. til pølserne er gennemvarme. Smag til med salt og peber Spises med brød og sennep.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Italiensk pølsegryde
Bagt vintermos med chorizo
Svensk pølseret
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)