Kalvecuvette med citruskartofler
(Kalvecuvette til 4 pers.)
15 min. + 35 min. i ovn
Ingredienser til kalvecuvette
1 kalvecuvette (600 g)
500 g nye gulerødder
1 tsk. salt
3 stilke rosmarin
600 g små kartofler
1 helt hvidløg
1 usprøjtet citron
1 spsk. koldpresset rapsolie
2 spsk. frisk, hakket timian
Læg din kalvecuvette i et ovnfast fad, gnid den med salt og stik rosmarinen i mindre stykker ned i kødet.
Vask gulerødderne, læg dem ved kødet og steg din kalvecuvette i ovnen ved 200° i 35 min. Vask kartoflerne, kog dem i letsaltet vand i 12 min. og lad dem dryppe godt af.
Flæk hvidløget på tværs og steg det med snitfladerne nedad i olien på en varm pande i et par min.
Kom kartofler, revet citronskal og timian ned til hvidløget og lad dem riste, til kartoflerne begynder at tage farve.
Server din kalvecuvette i skiver sammen med gulerødder og kartofler.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Super redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Skinkemignon med sennep
Svinekotelet med cashewnødder
Nakkekoteletter med kartoffelsalat
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)