Opskrifter

Kalvesnitsler med østershatte

Søndag, 18. januar 2009af Redaktion
(2 pers.)15 min. + 25 min. i ovnen250 g østershatte1 spsk. olie1 hakket løg1 fed hakket hvidløg1 tsk. frisk timian1 spsk. frisk oregano ½ tsk. salt1

(2 pers.)
15 min. + 25 min. i ovnen

250 g østershatte
1 spsk. olie
1 hakket løg
1 fed hakket hvidløg
1 tsk. frisk timian
1 spsk. frisk oregano
½ tsk. salt
1 knsp. peber
1 spsk. rasp
100 g hytteost
2 kalvesnitsler (300 g)
2 skiver lufttørret skinke
1 dl fløde 9%

Hak østershattene og svits dem i olien sammen med løg og hvidløg, til de er gyldne. Tilsæt timian, oregano, salt, peber og rasp og lad det svitse med i et par min. Vend hytteosten i svampeblandingen og læg en god skefuld på hver snitsel. Rul snitslerne sammen og vikl skinken omkring. Brun rullerne på panden og læg dem i et ovnfast fad. Rør fløden i resten af svampeblandingen og hæld den over rullerne. Steg rullerne færdige i ovnen ved 190° i 25 min. Server med kogte kartofler og karotter.


Madopskrift: Kristina Miechels



Mere med kalvekød ...
Pasta med kalvekød og kantareller
Farseret mørbrad i nye gevanter
Kalveroulade med løgsovs og champignon
Ølbraiseret kalveskank med vintergrønt