Opskrifter
Køkkenskole: Kogte artiskokker
Fredag, 11. september 2009af Redaktion
Kogte artiskokker er en lækker delikatesse og nem forret
Artiskokker er en rigtig delikatesse og en nem forret. Har du ikke stiftet bekendtskab med dem før, er her en brugsanvisning
Se også...
Køkkenskole: Lær at lave lækre frikadeller
Køkkenskole: Sådan renser og fylder man en svinemørbrad
TIP
• Artiskokker ser eksotiske ud, men de kan sagtens dyrkes i en dansk have, da det er en tidselart.
• Artiskokkerne i butikkerne er dog altid importerede. Hvis du køber artiskokker, skal de være:
- Grønne
- Faste og friske
- Aldrig tørre i bladspidserne
- Helst ikke for store
Prøv flere gode retter med artiskokker...
Fyldte artiskokker
Oksefilet med glaserede artiskokker
Fyldt pasta med artiskoker og cherrytomater
Artiskokker med vinmarinade