Opskrifter

Krebinetter med sennepsgrønt

Torsdag, 3. juli 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
En lækker klassiker

Opskrift på krebinetter med sennepsgrønt

(3 pers.)

500 g hakket kalv og flæsk
1 æg
60 g rugmel
1 tsk. salt
½ tsk. peber
Olie til stegning
3 gulerødder
200 g stribede rødbeder
7 dl mælk
2 spsk. mel
½ dl vand
100 g ærter
1 spsk. dijonsennep
Salt og peber


Fremgangsmåde til krebinetter med sennepsgrønt

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Form kødet til bøffer og panér dem i æg og rugmel blandet med salt og peber. Skræl rodfrugterne og skær dem i tern på 1 x 1 cm. Kog mælken op i en tykbundet gryde og tilsæt rodfrugtternene. Kog dem ved svag varme og under låg i 15 min., rør jævnligt. Steg krebinetterne i olien, til de er gennemstegte, ca. 6 min. på hver side. Ryst mel og vand sammen til en jævning og rør den i den kogende mælk. Kog stuvningen igennem, tilsæt ærter og sennep og smag til med salt og peber. Servér med kogte kartofler.









Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.