Kyllingebryster i svøb
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2013/april/uge-14/mad/14-kyllingebryster-i-svoeb-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til kyllingebryster i svøb
(4 pers.)
4 kyllingebrystfiléter
4 kyllingepølser el. salsicciapølser
8 baconskiver, el. italiensk bacon - pancetta
400 g spæde, små spinatblade
250 g cherrytomater
1 spsk. balsamico eddike
2 spsk. olivenolie
200 g grønne linser
1 dl cremefraiche 38%
Lidt revet peberrod
Salt og peber
Fremgangsmåde
Skær et snit i kyllingestykkerne, så de kan rulles om hver sin pølse. Vikl to skiver bacon om hver rulle. Pensl med olie og stil dem i en 225° varm ovn i 15 min. Kog linserne i 15 min. og vend dem varme i cremefraiche rørt med peberrod, salt og peber. Skyl spinaten, dup den tør og vend den med eddike, olie, salt, peber og halverede tomater.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Spidskål med avocado, courgette, persille og bacondrys
Kyllingerisotto med jordskokker
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop