Majspaneret kylling med rodfrugter
(4 pers.)
15 min. + 50 min. i ovnen
1 hel kylling
½ dl majsgryn
1 tsk. cayennepeber
1½ tsk. salt
1 knsp. peber
1 tsk. paprika
200 g rødbeder
1 knoldselleri
3 gulerødder
3 bagekartofler
Del kyllingen i 8 stykker. Bland majsgryn med cayennepeber, salt, peber og paprika og vend kyllingestykkerne heri. Skræl rødbeder, knoldselleri og gulerødder og vask kartoflerne. Skær rodfrugterne i mindre stykker og læg dem på et stykke bagepapir i et ovnfast fad. Placer kyllingestykkerne på en rist over fadet og stil det i ovnen ved 200° i 50 min. Server med agurkesalat og brød.
Madopskrift: Kristina Miechels
Prøv flere retter med rodfrugter...
Bagt ørred med stuvede jordskokker
Rødspættefiletter med marinerede jordskokker