(4 pers.)
30 min.
4 T-bonesteaks
Salt og peber
10 g smør
10 g olie
Kryddersmør
125 g smør
1 dl hakket persille
½ dl hakket purløg
1 fed fintrevet hvidløg (kan udelades)
Reven skal af ½, usprøjtet citron
Salat
1 hjertesalat
30 g rucola
50 g spinat
1 dl plukket dild
20 blade basilikum
Olie-citronsaft-dressing med salt og peber
Tilbehør
Flutes
Skyl og dup salaterne tørre. Bland med krydderurter, rør dressing sammen og hæld over. Rør smørret med hakkede krydderurter, hvidløg og citronskal og rul i en lille pølse, der lægges koldt. Drys bøfferne med salt og peber. Smelt smør i olie, og når panden er godt varm, kommes bøfferne på. Brun på begge sider og steg efterfølgende ved middelvarme 3-5 min. på hver side, afhængig af tykkelse og, hvor rød man vil have den. For medium skal et let tryk føles som tryk mod knyttet hånd ved tommelfingerens rod. Server med kryddersmør, salat og flutes.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
FLOT RETROSTIL
Flot flaske fra Ib Laursen. Perfekt til hjemmelavet saft af fx. rabarber eller hyldeblomst. Klik her og køb den i shoppen for kun 59 kroner (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Hakkebøf med hyldeblomst
Sennepspaneret lammebryst
Grillede revelsben med spidkartofler
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)