Pasta med pølser og bagte tomater
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2014/marts/uge-10/mad/10-pasta-med-poelser-og-bagte-tomater-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til pasta med pølser og bagte tomater
(2 pers.)
300 g cocktailtomater
1 tsk. flagesalt
2 stilke timian
150 g cocktailpølser
1 spsk. olie
250 g frisk pasta
2 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
Friskkværnet peber
Tilbehør
Flutes
Fremgangsmåde til pasta med pølser og bagte tomater
Halvér tomaterne og spred dem ud på en bageplade. Drys med salt og timian og bag tomaterne i ovnen ved 175º varmluft i 30 min. Rist pølserne let i olien ved middelhøj varme, kog pastaen i letsaltet vand i 3 min. og hak hvidløget fint. Sautér hvidløget i olien uden det tager farve, tilsæt pastaen sammen med tomaterne og evt. lidt af pastavandet. Servér pastaen med de ristede cocktailpølser og friskkværnet peber.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Koteletter med feta-kartofler
Boller i karry