Piraternes kyllingesalat
(4 pers.)
4 kyllingefileter
3 tsk. jerk krydderblanding
Salt og peber
3 spsk. olivenolie
100 g daggammelt brød
150 g salatblanding
½ agurk
200 g cherrytomater
Dressing
2 dl yoghurt naturel
1 fed hvidløg
Saften af ½ citron
Et nip sukker
Salt og peber
Gnid kyllingestykkerne med en blanding af jerk, olie, salt og peber. Læg dem i ovnen og steg dem ved 210° i 15 min. I samme omgang ristes tern af brød i et ovnfast fad. Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Bland ingredienserne til dressingen sammen. Skyl salaterne og lad dem dryppe af i dørslag, skyl og halver tomaterne. Skyl og skær agurken i tern. Bland det hele og server dressing ved siden af.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter med kylling her...
Helstegt kylling med
citron og ovnstegte
grønsager
Kyllingelår
Sandwich med kyl-
ling og tomatmayon-
naise
Godt redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)