Røde koteletter med fennikelrisotto
(2 pers.)
30 min.
2 svinekoteletter
1 spsk. tomatpure
2 tsk. olie
1 spsk. paprika
1 tsk. salt
1 knsp. peber
300 g fennikel
Lidt citronsaft
1 hakket skalotteløg
2 spsk. olivenolie
100 g risottoris
½ dl hvidvin
4 dl bouillon
50 g revet parmesanost
Salt og peber
Rør tomatpureen med olie, paprika, salt og peber, smør det på koteletterne og stil på køl. Vask fenniklen og skær den i mundrette stykker, gem toppen til pynt. Sauter løg og ris i olien, uden at de tager farve. Tilsæt hvidvin og fennikel og lad risen opsuge væden. Tilsæt bouillonen lidt ad gangen, til alt er brugt. Vend parmesanen i, smag til og anret med fennikeltoppen. Grill koteletterne ved middelhøj varme i 5-6 min. på hver side.
Madopskrift: Kristina Miechels
Mere med koteletter...
Svinekotelet med æblechutney og kartofler
Koteletter med gratineret portobello