Stegt kylling med bagte gulerødder og broccolisalat
(4 pers.)
25 min. + 60 min. i ovn
1 kg kyllingeoverlår
1 tsk. salt
1 tsk. hvidløgspeber
750 g gulerødder
1 helt hvidløg
1 spsk. olivenolie
3 spsk. sesamfrø
2 kviste citrontimian
Salt og peber
1 broccoli
45 g soltørrede tranebær
1 dl syrnet fløde
1 spsk. æblegele
100 g sprødristede bacontern
Krydr kyllingestykkerne med salt og hvidløgspeber og steg dem i ovnen ved 200° i 60 min. Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker. Bland gulerødderne med hvidløg i fed, olie, sesam og timian og læg dem i et ovnfast fad. Stil gulerødderne ind til kyllingen og lad dem stege med i de sidste 35 min. Del broccolien i små buketter og bland dem med tranebærrene. Rør den syrnede fløde med æblegele og vend broccoliblandingen heri, drys med baconternene og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Krydrede drumsticks med smørbagte rødder
Kyllingepie
Kylling med grov pasta og grønt
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)