Opskrifter
Sydstats inspireret kylling med hjemmelavet chilisauce
Mandag, 18. oktober 2010Opdateret 26. februaraf Redaktion
Lækker sydstats inspireret ret med bagt kylling, grøntsagspandekager og en hjemmelavet chilisauce - en sikker hverdagsret med masser af smag.

50 min
4 personer
Sydstatskylling
4 kyllingeoverlår
Citronsaft
1/2 rødløg
200 g majskerner
1 rød peberfrugt i tern
1 dl hakket, bredbladet persille
1 tsk. paprika
1 æg
50 g hvedemel
Olie til stegning
2 røde chili, hakkede
1 hakket skalotteløg
100 g sukker
½ dl riseddike
Salt og peber
Tilbehør
Salat
Fremgangsmåde
- Drys kyllingelårene med salt, peber og lidt citronsaft og sæt dem i ovnen i 35 min. ved 200°.
- Bland hakket rødløg, peberfrugt og majs med paprika, persille og ægget.
- Kom melet i, så det binder som en slags dej. Kom salt og peber i dejen.
- Varm olie op i en dyb pande og steg små pandekager af majsdejen ca. 12 min. på hver side.
- Kom chili, skalotteløg, eddike og sukker i en gryde og kog sammen.
- Anret med majskager i bunden, kylling over eller ved og med den varme, stærk chilisauce over.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen