Vintersuppe med oksekød

(4 pers.)
25 min.
500 g hakket oksekød
2 porrer
1 spsk. olie
400 g grønkål
4 kartofler
1,2 l oksebouillon
1 fed hakket hvidløg
1 hakket chili
2 spsk. tomatpuré
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Skær porrerne i ringe og svits dem sammen med oksekødet i olien. Skyl kålen godt, rib og hak den. Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Kom grønkål og kartoffeltern ned til oksekødet sammen med oksebouillonen. Tilsæt hvidløg, chili, tomatpuré, salt og peber og lad suppen koge under låg i 15 min. Smag suppen til og server med et godt stykke brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Prøv flere varmende retter...
Mulligatawny
Rodsuppe med smørstegte svampe
Efterårsgryde med kartoffelmos