Krydret mørbradgryde
(3 pers.)
30 min.
1 svinemørbrad
Olie til stegning
250 g champignon
2 hakkede løg
50 g chorizopølse
1 tsk. hel rosenpeber
3 stilke bladselleri
1 spsk. tomatpuré
2 dl grønsagsbouillon
1½ dl fløde
100 g ærter
1 tsk. salt
Tilbehør
Kogte ris
Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver og brun dem i olien. Skær champignonerne i skiver og svits dem let sammen med løgene. Skær chorizopølsen i tern og bladsellerien i skiver og lad dem svitse med i et par min. sammen med rosenpeber. Tilsæt tomatpuré, bouillon og fløde, lad retten simre i 15 min. Tilsæt ærterne og smag til med salt. Server med kogte ris og groft brød til.
Madopskrift: Kristina Marckmann
PRAKTISK PENSEL
Praktisk pensel i silikone til bagning og mad. Perfekt til brede overflader og supernem at rengøre! Penslen koster 39 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Klassisk mørbradgryde
Mørbradgryde med porter
Mørbradbøffer med bløde løg
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)