Marengslagkage
65 g smeltet smør
100 g sukker
150 g mel
1½ tsk. bagepulver
1¼ dl mælk
4 æggeblommer
4 æggehvider
400 g sukker
5 dl piskefløde
300 g friske bær
JEG ELSKER DESSERT
Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her
Rør smør, sukker, mel, bagepulver, mælk og æggeblommer sammen til en glat dej og fordel den i to smurte lagkageforme. Pisk æggehviderne stive med sukkeret og kom dem over dejen. Bag bundene ved 190° varmluft i 30 min. og lad dem afkøle. Pisk fløden stiv, vend bærrene i og læg lagkagen sammen med bærskummet.
Opskrift: Birte M. Simonsen
Find flere opskrifter her...
Hindbær marengskage
Bagte rabarber med sorbet og basilikum-marengs
Marengstærte med citroncreme og jordbær
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)