Lavkarbo-opskrift på mørk mousse
(4 portioner)
3 æg
200 g hindbær
1 spsk. honning
150 g mørk chokolade (til smeltning)
4 spsk. pisket fløde
50 g hakket mørk chokolade
Lavkarbo-tilbehør
Flødeskum
100 g hindbær
Fremgangsmåde
Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana
Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom.Skriv til hende på:
lavkarbo@familiejournal.dk Følg Tatjana på hendes blog:
http://tatjanasmad.blogspot.dk/
Skil æggeblommerne fra æggehviderne. Pisk hviderne til en stiv masse. Bland æggeblommerne med hindbær og honning (gem lidt hindbær til pynt). Hak chokoladen, der skal smeltes, og læg den i et vandbad. Når chokoladen er smeltet, tilsættes hindbærblandingen. Rør derefter æggehviderne ind i massen med en spatel. Pisk fløden. Tilsæt flødeskummet til massen (gem lidt til pynt) og hæld moussen i fire flotte skåle eller glas. Stil moussen på køl i mindst to timer.
Servér med flødeskum, hindbær og hakket mørk chokolade.
Lavkarbo-opskrift: Ulrika Davidsson
Flere lavkarbo-opskrifter...
Salsarytmer på spid
Entrecote
Svinegodt med smør
Læs også: Sådan fungerer Lavkarbo
Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren
Kom i gang i dag!
Køb Lavkarbo-hæfterne i vores webshop
Efter mange forespørgsler, kan du nu købe Lavkarbo- hæfterne vores webshop. Alle fire tillæg indeholder spændende opskrifter som sikrer dig et vægttab og ikke smager af kedeligt slankemad.
Hvert tillæg koster kun 20,-
Savner du køkkenting, som gør det nemt at lave sund mad? Så klik her og bliv inspireret i Familie Journals webshop (link fjernet)
Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost
Low Carb/
Lavkarbo-vafler Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-laks
i osteskjul Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-brød