Chokoladekiks med jordbærfyld
(18 stk.)
85 g blødt smør
150 g flormelis
1 æg
100 g mel
50 g kakao
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
2 spsk. jordbærmarmelade
½ tsk. rød madfarve
85 g blødt smør
300 g flormelis
Rør smør og flormelis sammen og pisk ægget i. Rør mel, kakao, bagepulver og vaniljesukker i, saml dejen og stil den på køl i 60 min. Rul dejen ud i 2 mm's tykkelse og stik 3 cm store kager ud med en udstikker. Læg kagerne på en bageplade med bagepapir og stil dem i fryseren i 20 min. Bag kagerne ved 165° i 12 min. og lad dem afkøle helt. Purer jordbærmarmeladen gennem en sigte og rør den med smør og flormelis til ensartet fyld. Læg kagerne sammen to og to med jordbærfyldet og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Linser og medaljer
Trøffelkage
Flapjacks
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)