Ostebøffer med ristede aspargeskartofler
(3 pers.)
20 min.+ 15 min. i ovnen
600 g aspargeskartofler
1 spsk. citronsaft
2 spsk. hakket timian
3 løg
1 spsk. smør
450 g hakket oksekød
2 fed hvidløg
50 g revet cheddarost
1 tsk. salt
½ tsk. knust rosenpeber
2 spsk. smør
Tilbehør
Dampede karotter
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og pil dem. Skær kartoflerne i 2 cm tykke skiver og vend dem i citronsaft og timian. Skær løgene i skiver og steg dem i smørret, til de er bløde og brune. Bland kødet med presset hvidløg, revet ost, salt og peber og form det til 3 hakkebøffer. Brun bøfferne på begge sider på en tør pande og læg dem i et ovnfast fad med løgene over. Steg bøfferne færdig ved 200° i 15 min., rist kartoffelskiverne i smørret, til de er gyldne, og server med dampede karotter.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Oksesteg med skalotteløg, bearnaise og marinerede bønner
Ølgryde med kartoffelmos
Gammeldagsoksesteg
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)