Pærer i mynteskum
(4 pers.)
4 pærer
3 dl vand
1-2 spsk. sukker
½ vaniljestang
2 skiver citron
Mynteskum
1 spsk. kakao
3 spsk. vand
100 g mørk myntechokolade
¼ l piskefløde
Pynt
Mandler og mynte
JEG ELSKER DESSERT
Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her
Skræl pærerne, halver dem og fjern kernehuset med en teske. Kog pærerne møre i vand med den halve, flækkede vaniljestang og citronskiver. Tag pærerne op og køl dem af.
Mynteskum: Pisk kakao og vand sammen i en lille gryde. Bræk chokoladen i små stykker og smelt dem i gryden under låg ved svag varme. Afkøl chokoladen. Pisk fløden stiv og vend den i chokoladen. Anret pærer og chokolade portionsvis og pynt med hakket mynte og mandler.
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Sæson for pærer...
Pærepie med blå-
bær
Couscous med pær-
er og blue cheese
dressing
Anissyltede pærer
med lakridscreme
Skinkesalat med pær-
er, ost og mandler
Bagte pærer med
hindbærskum
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)