Persillestegt kylling med gratineret champignon
(3 pers.)
800 g kyllingeoverlår
1 spsk. hakket persille
2 spsk. rugmel
1 tsk. salt
1 knsp. peber
500 g store champignoner
2 hakkede skalotteløg
1 spsk. smør
2 spsk. hakket persille
Salt og peber
100 g feta
Bland persille, rugmel, salt og peber og vend kyllingelårene i blandingen. Læg lårene i et ovnfast fad og steg dem ved 200° i 50 min. Børst svampene og bræk stokken af. Vælg 9 store champignoner ud og læg dem med lamellerne opad i et ovnfast fad. Skær resten af svampene og stokken i små tern og rist dem i smørret sammen med løg, persille, salt og peber i 5 min. Fordel blandingen i de 9 champignoner og smuldr fetaen over. Gratiner svampene i ovnen ved 225° i 10 min.
Server med persilleristede kartofler.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Mere med kylling...
Kyllingebryst med spinat og tomat
Kylling i karryrisotto
Rispilau med kylling