Opskrifter
Fedtfattig æblekage
Onsdag, 12. februar 2014af Redaktionen
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Eva M. Andersen, 8722 Hedensted. Se hendes opskrift på fedtfattig æblekage her
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2014/februar/uge-7/mad/07-fedtfattig-aeblekage-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til fedtfattig æblekage
(ca. 12 stk.)
Dej
3 æg
175 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
200 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
2 spsk. olie
1 dl mælk
1 æble
Pynt
Pålægschokolade
Fremgangsmåde til fedtfattig æblekage
Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst, bland mel og bagepulver og vend det i sammen med olie og mælk. Riv æblet og vend det i dejen. Kom dejen i en 20 x 20 cm form beklædt med bagepapir og bag den i 35 min. ved 200°. Læg pålægschokolade over den varme kage, lad den smelte og glat den let ud med en kniv.
Bageopskrift: Eva M. Andersen
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Karens kaffe-appelsinkage
Citron-marengstærte
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop
Vi elsker muffins!