(4 pers.)
60 g makroner
½ dl lys portvin eller æblecider
300 g udstenede blommer
100 g sukker
Creme
2 bægre pasteuriserede æggeblommer
Kornene af 1 vaniljestang
50 g sukker
2 dl piskefløde
Pynt
Mynte
JEG ELSKER DESSERT
Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her
Knus makronerne let, kom dem i glas og hæld portvin over. Halver blommerne, damp dem med sukker i ca. 7 min., til de er let møre, men ikke mosede, afkøl dem. Kom blommerne over makronerne. Pisk æggeblommerne luftige med vaniljekorn og sukker. Pisk fløden stiv og vend æggeblandingen i. Hæld råcremen over blommerne. Stil desserten koldt. Pynt med lidt mynte ved servering.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Gammeldags æblekage
Fløderand med frugt
Pære Belle Helene
Er du til mormormad? Vælg mellem 35 retter her
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)