Farvelade-ostesalat
Lavkarbo/Low Carb-opskrift: Marie IversenIngredienser til Lavkarbo-ostesalat
(4 portioner)
50 g spinatblade
50 g grøn salat
200 g osteterninger, f.eks. feta
100 g gedeost
100 g Blå Castello
100 g sorte oliven
1 orange peberfrugt
2 tomater
70 g valnødder
2 friske figner
Fremgangsmåde
Bland ingredienserne sammen til en frisk og grøn salat. Pynt retten med figner.
Pift til salaten
Mandler, nødder, frø, oliven og avocado bugner af vitaminer, mineraler, fibre og protein, så brug dem til at pifte dine salater op.
Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana
Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom.Skriv til hende på:
lavkarbo@familiejournal.dk
http://tatjanasmad.blogspot.dk/
Mandler giver mæthed
Undersøgelser viser, at mandler øger både mæthedsfornemmelsen og kroppens fedt- og sukkerforbrænding. Mandler indeholder masser af B6-vitamin, som sætter fedt- og sukkerforbrændingen i vejret.
Desuden er det påvist, at forsøgspersoner, som aldrig eller meget sjældent spiser nødder, tager mere på, end dem der spiser nødder mindst to gange om ugen.
Læs også: Sådan fungerer Lavkarbo
Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren
Savner du køkkenting, som gør det nemt at lave sund mad? Så klik her og bliv inspireret i Familie Journals webshop (link fjernet)
Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost
Low Carb/
Lavkarbo-vafler Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-laks
i osteskjul Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-brød