Svinemørbrad med kartofler og grønt
(4 pers.)
25 min.
600 g svinemørbrad (afpudset)
Salt og peber
1 spsk. olivenolie
1 dl hakkede, friske krydderurter (persille, kørvel, basilikum)
2 fed hvidløg
1 kg nye kartofler, skrubbede
Dressing
½ dl mayonnaise
1 dl cremefraiche
1-2 tsk. karry
Salt og peber
2-3 spsk. hakket purløg
Salat
500 g champignoner
2 spsk. smør eller olivenolie
2 fed hvidløg
2 grønne peberfrugter
3 forårsløg
16 blomme- eller cherrytomater
Salt og peber
Drys mørbraden med salt og peber. Brun den i olie på en pande. Bland eller blend hakkede krydderurter med hvidløg og lidt olie. Gnid det på mørbraden. Sæt den i ovnen ved 200° i ca. 20 min. Kog kartoflerne møre i saltet vand i 20 min. og afkøl. Rør karry-dressingen sammen og vend den i kartoflerne. Snit peberfrugter og svampe. Steg svampene i fedtstof og tilsæt salt, peber og grøn peber. Kom løg og hvidløg i og til sidst tomaterne. Vend rundt, så grønsagerne er stegte uden at blive for bløde.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
RIVEJERN TIL DET MODERNE KØKKEN
Smart multi-rivejern, der er supernemt at bruge. Rivejernet har flere funktioner, så du kan rive og mose. Pris: 349 - kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Mørbrad på spinatbund
Spid med tzatziki og couscous
Marineret mørbrad med caesarsalat
Mange flere opskrifter med svinemørbrad her...
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)