Løgchutney
Opskrift på løgchutney
400 g rødløg
2 snackpebre
1 æble
½ chili
1 spsk. olie
½ dl lys sirup
1¼ dl æbleeddike
1 tsk. salt
1 tsk. paprika
80 g sukker
1 spsk. rosenpeber
50 g rosiner
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Chokolade-nøddekage 15 lækre opskrifter med svinemørbradSådan laver du løgchutney
Skær løgene i skiver, snackpebre og æble i tern og hak chilien.
Sautér løg, æble, snackpebre og chili i olien et par min., uden at de tager farve.
Tilsæt sirup, eddike, salt og paprika og lad det småsimre under låg i 15 min. Tag låget af og lad det simre i yderligere 10 min.
Tilsæt sukker, rosenpeber og rosiner. Lad det koge i 3-4 min. og kom chutneyen på skoldede glas og luk til.
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.