Krydret lammetærte
(4 pers.)
15 min. + 30 min. i ovnen
1 pk. færdig tærtedej
400 g hakket lammekød
1 tsk. salt
1 hakket løg
1 fed hakket hvidløg
1 tsk. stødt spidskommen
1 spsk. tomatpuré
1 spsk. hakkede syltede jalapeño (chili)
½ dl mangochutney
3 æg
1½ dl cremefraiche 9%
1 dl revet cheddarost
Rul tærtedejen ud og læg den i en tærteform. Prik bunden og forbag den ved 200° i 10 min. Brun kød og løg i en gryde og tilsæt salt, presset hvidløg, kommen, tomatpuré, jalapeño samt chutney. Pisk æggene med cremefraiche og tilsæt osten. Fordel kødet i tærtebunden og hæld æggeblandingen over. Bag tærten i ovnen ved 175° i 30 min.
Server med en blandet grøn salat.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Prøv flere tærter...
Gulerodstærte med selleri
Marokkansk lammetærte
Tærte med brieost