Oksegryde
Opskrift på oksegryde
(3 pers.)
500 g oksekød i strimler
1 spsk. smør
1 løg i tern
3 gulerødder i skiver
3 spsk. hvedemel
2 tsk. sennepspulver
1 tsk. groft salt
1 knsp. peber
3 dl bouillon
2 tsk. tomatpuré
1 dl fløde 9%
130 g edamamebønner
Sådan laver du oksegryde
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Nem aftensmad på 15-20 minutter Chokolade-nøddekage 15 lækre opskrifter med svinemørbradBrun kødet i smørret og tag det op. Svits løg og gulerødder og læg kødet tilbage i gryden. Bland mel, sennepspulver, salt og peber og drys melblandingen over kødet. Rør bouillonen i og lad retten simre over svag varme i 5-10 min. Tilsæt tomatpuré, fløde og bønner og lad retten koge igennem.