Ingredienser til moccaboller
(12 stk.)
1 spsk. frysetørret kaffe
½ spsk. kogende vand
75 g marcipan
1 spsk. flormelis
1 blad husblas
1½ pasteuriseret æggehvider
1 tsk. vanilje
60 flormelis
300 g mørk chokolade
Evt. hvid chokolade til pynt
Fremgangsmåde til moccaboller
Rør kaffen ud i vandet. Bland 1 tsk. kaffe med marcipan og flormelis og ælt det godt sammen. Rul marcipanen ud i 2 mm's tykkelse, udstik små cirkler med en 4 cm udstikker og bag dem ved 200° i 8 min. Udblød husblassen og smelt den med det vand, der hænger ved. Pisk hviderne stive med resten af kaffen og flormelis og tilsæt husblassen, mens der piskes. Kom hviderne i en sprøjtepose, sæt en top på hver af de afkølede bunde og stil dem i fryseren. Smelt chokoladen over vandbad og overtræk flødebollerne ved at dyppe dem i chokoladen, pynt evt. med lidt smeltet, hvid chokolade og lad dem tørre på et stk. bagepapir.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Mormors muffins
Hurtige kaffehorn
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)
Vi elsker muffins!