Bagt jordbærkage
Ingredienser til jordbærkage
150 g blødt smør
175 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
4 æg
150 g mel
125 g kokos
2 tsk. bagepulver
1½ dl yoghurt naturel
450 g jordbær
2 spsk. rørsukker
Sådan gør du
Rør smør, sukker og vaniljesukker blødt og cremet og del æggene i blommer og hvider. Rør æggeblommerne i smørret et ad gangen og bland mel, kokos og bagepulver. Rør melblandingen i skiftevis med yoghurten, pisk hviderne stive og vend dem i dejen. Kom dejen i en smurt, 24 cm springform, fordel jordbærrene over og drys med rørsukker. Bag kagen ved 170° i 50 min. og server med cremefraiche.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Rabarbermuffins
Kiwitærte
Appelsinkage med jordbær
16 fristende opskrifter med rabarber og jordbær
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)