(12 stk.)
25 min. + 25 min. i ovnen
¾ dl rapsolie
225 g hvedemel
125 g fuldkornshvedemel/speltmel
1 spsk. bagepulver
Revet skal og saft af ½ citron
135 g rørsukker
1 moden banan
1 æg
3 dl kærnemælk
225 g rensede rabarber i mindre stykker
Bland alt det tørre i en skål. Rør det våde sammen også med citronskal og -saft. Mos bananen og rør den i det våde. Vend det våde i det tørre uden at overpiske. Fold rabarberstykkerne i. Kom dejen i papirmuffinsforme, der er sat i en fast muffinformsbakke. Drys lidt ekstra sukker på toppen og bag ved 200° i 20-25 min., til de slipper en strikkepind. Kan fryses eller spises inden for 1-2 dage.
Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Citronruder
Chokolademuffins
Muffins med abrikos og chokolade
16 fristende opskrifter med rabarber og jordbær
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)