Hüttemeiers kokosroulade med citronsmørcreme
(1 stk.)
Ingredienser til Hüttemeier's kokosroulade
3 æg
225 g sukker
100 g kokosmel
50 g kartoffelmel
1½ tsk. bagepulver
2 spsk. sukker
Smørcreme
150 g usaltet smør
175 g flormelis
1 pasteuriseret æggeblomme
Revet skal og saft af en citron
Fremgangsmåde til Hüttemeier's kokosroulade
Pisk æggene luftige med sukkeret og rør kokos og sigtet kartoffelmel og bagepulver i. Hæld dejen i bagepapirsbeklædt form på 30 x 40 cm og bag den ved 225° i 6 min.
Drys sukker på et stykke bagepapir, vend kagen ud herpå og lad den afkøle under et fugtigt, opvredet klæde. Rør smørret ensartet med flormelis, æggeblomme og citronskal og -saft.
Smør smørcremen over den kolde kage og rul den stramt sammen. Pak papiret om kagen og læg den på køl, til den skal serveres.
Madopskrift: Kirsten Hüttemeier
Fed og syndig - sådan er det!
Her er en roulade, der er både fed og syndigt lækker, som sådan en nu engang skal være.
- Jeg har ikke ændret noget i denne opskrift, fordi det ville være synd og skam. Denne kage skal enten nydes i små stykker, som den er, eller også skal man lade være - her er ingen gylden middelvej, siger madskribent Kristina Miechels om denne Kirsten Hüttemeier-klassiker.
Mere med kokos ...
Drømmekage fra Brovst
Kokosfirkanter
Kokoskager med limesorbet og kaffeis
Fisk i kokosmælk med safranris