Monsterkager
Opskrift på monsterkager
(12 stk.)
2 æg
125 g sukker
100 g smør
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. natron
2 spsk. kakao
125 g hvedemel
½ dl fløde
Topping
300 g flormelis
100 g blødt, usaltet smør
1 spsk. mælk
½ tsk. vaniljeessens
Grøn farve
Fondant
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter på muffins fra Familie Journal.Se vores muffins her
Fremgangsmåde til monsterkager
Pisk æg og sukker luftigt, smelt smørret og pisk det i. Bland vanilje, natron, kakao og mel og rør det i sammen med fløden. Kom dejen i 12 muffins-forme, bag dem ved 180° i 25-30 min. og lad dem køle helt af. Pisk flormelis, smør, mælk og vanilje til en glat creme og rør farven i. Kom den farvede creme i en sprøjtepose med en tylle med mange små huller og kom cremen på kagerne. Form fondanten til øjne og sæt dem på kagerne.
Find flere opskrifter her...
Græskar-popcakes
Mumiekager
30 forskellige lækre muffins