(Ca. 12 boller)
350 g hvedemel
4 tsk. bagepulver
50 g sukker
1 dl tørrede tranebær
100 g blødt smør
100 g hvid chokolade
1 æg
2 dl mælk
Pensling
1 sammenpisket æg
Bland mel, bagepulver og sukker i en skål.
Hak tranebær og chokolade groft. Rør smør, æg og mælk i melblandingen og til sidst tranebær og chokolade. Smør 12 små forme og læg dejen i.
Pensl med æg og bag bollerne ved 225° på midterrillen i 10-15 min.
Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
DEKORATIVE KAGER
Dekorer dine kager med den funktionelle sprøjtepose i 100% silikone fra SilikomArt. Kan købes for 149 kr. i Familie Journals shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Rabarber-mandelkager
Kanelboller
Lynboller
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)