Colcannon
(4 pers.)
500 g melede kartofler
½ savoykål
Ca. ¼ l kogende mælk
Salt og peber
25 g smør
Persille
Kog kartoflerne med skræl godt møre i letsaltet vand. Skær evt. visne blade af kålen, skær den i kvarte, skær stokken væk og snit kålen fint. Kog kålen mør, hæld vandet fra og tilsæt salt, peber og smør. Pil kartoflerne og mos dem, mens de er varme. Rør mosen med mælk og rør kålen i. Krydr med salt og peber og server colcannon med persille og en klat smør på toppen.
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Mere irsk mad...
Irsk stuvning
Stegt fisk med irsk kartoffelmos
Irish coffee kugler
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)
Meget mere mad fra andre lande...