(4 pers.)
25 min.
450 g hakket kalkunkød
25 g havregryn
½ dl mælk
2 fed hvidløg
2 tsk. sennepspulver
½ tsk. cayennepeber
1 spsk. engelsk sauce
2 tsk. tomatpuré
2 tsk. brun farin
1 tsk. salt
Saft fra ½ lime
Salat
¼ savoykål
2 æbler
2 forårsløg
50 g tørrede tranebær
Saft fra ½ lime
1 spsk. rapsolie
1 tsk. dijonsennep
Bland kødet med alle ingredienserne og rør til en ensartet fars. Form farsen til aflange kødboller og sæt dem på spid. Læg spiddene på en bageplade med bagepapir og steg dem i ovnen ved 225° i 15 min. Skyl kålen og snit den fint. Skær æblerne i både, snit forårsløgene i tynde skiver og vend dem i kålen sammen med tranebærrene. Pisk limesaften sammen med rapsolie og sennep, hæld det over salaten.
Madopskrift: Kristina Marckmann
EN NY KØKKENREVOLUTION
Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Krydret kyllingeburger
Falaffel med mynteyoghurt
Hurtig karrykylling
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)