Opskrifter
Lavkarbo-mandelkiks
Mandag, 2. december 2013af Redaktion
Sprøde Lavkarbo-kiks, der kan spises med smør og ost eller som et mellemmåltid
Ingredienser til Lavkarbo-kiks
(16 stk.)
80 g mandler
50 g sesamfrø
2 tsk. Sukrin
2 tsk. Fiberhusk
25 g smeltet smør
1½ æggehvide
Fremgangsmåde til Lavkarbo-kiks
Blend mandlerne meget fint og bland mandelmelet, sesamfrø, salt, Sukrin og Fiberhusk sammen i en skål, tilsæt smør og æggehvider og ælt dejen sammen.
Tril dejen til små kugler, sæt dem på en plade med bagepapir og tryk dem flade (evt. med et kagestempel). Bag kiksene ved 180° i 20 min. og lad dem afkøle på pladen.
Servér kiksene med smør og ost som en hurtig morgenmad eller et mellemmåltid.
Lavkarbo-opskrift: Kristina Marckmann
LÆS OGSÅ: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren
Flere slankende opskrifter til Low Carb-kost
Opskrift påLow Carb/
Lavkarbo-vafler Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-laks
i osteskjul Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-brød
Flere slankende Lavkarbo / Low carb-opskrifter