Opskrifter

Lavkarbo-mandelkiks

Mandag, 2. december 2013af Redaktion
Sprøde Lavkarbo-kiks, der kan spises med smør og ost eller som et mellemmåltid

Ingredienser til Lavkarbo-kiks

(16 stk.)

80 g mandler
50 g sesamfrø
2 tsk. Sukrin
2 tsk. Fiberhusk
25 g smeltet smør
1½ æggehvide

LÆS OGSÅ: Sådan taber du dig med Lavkarbo

Fremgangsmåde til Lavkarbo-kiks

Blend mandlerne meget fint og bland mandelmelet, sesamfrø, salt, Sukrin og Fiberhusk sammen i en skål, tilsæt smør og æggehvider og ælt dejen sammen.

Tril dejen til små kugler, sæt dem på en plade med bagepapir og tryk dem flade (evt. med et kagestempel). Bag kiksene ved 180° i 20 min. og lad dem afkøle på pladen.

Servér kiksene med smør og ost som en hurtig morgenmad eller et mellemmåltid.

Lavkarbo-opskrift: Kristina Marckmann

LÆS OGSÅ: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren

Flere slankende opskrifter til Low Carb-kost

Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-vafler
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-laks
i osteskjul
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-brød

Flere slankende Lavkarbo / Low carb-opskrifter