Pastapizza i ovn
(4 pers.)
4 dl hurtigkogt makaroni (Kvickly)
150 krydrede pølser el. røget skinke
150 g pizzaost
4 æg
1 dl mælk
1½ tsk. salt
Kværnet peber
2 tsk. pizzakrydderi
4 tomater
Tilbehør
Tomatsalat el. grøn salat
Kog pastaen 3-4 min. i rigelig saltet vand. Lad den dryppe af og læg den i bunden af et fladt, smurt, ildfast fad. Skær pølse i skiver eller skinke i tern og drys dem over pastaen sammen med knapt
halvdelen af osten. Pisk æg, mælk, salt, peber og pizzakrydderi sammen og hæld det over pastaen. Drys med resten af osten. Slut af med tomater i skiver. Sæt fadet i ovnen på midterrillen 15 min.
ved 225°.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Kyllingekærlighed med hvidkålsslaw
Krydret pizza
Nem tacolasagne
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)