Små lasagner med ricotta og tigerrejer
(3 pers.)
20 min. + 20 min. i ovnen
4 peberfrugter
2 spsk. kapers
1 chili
1 spsk. hakket persille
1 fed hvidløg
250 g ricottaost
½ tsk. salt
1 knsp. peber
2 æg
250 g tigerrejer
250 g friske lasagneplader
Tilbehør
Råkost
Grill peberfrugterne og læg dem i en plastikpose til afkøling. Gnid skindet af, fjern kernerne og skær kødet i tern. Hak kapers, chili og hvidløg fint og rør den med ricotta, salt, peber og peberfrugterne. Rør æggene i ostemassen et ad gangen. Smør 3 ovnfaste portionsforme og læg en lasagneplade i dobbeltstørrelse af formen i hver. Fordel rejer og ostemasse i kokotterne og luk af med lasagnepladen. Bag lasagnerne ved 175° i 20 min. og server med en god råkost.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Lasagne
Skaldyrslasagne
Rød lasagne med parmaskinke