Stegt torskerogn med grønt og kartofler
(2 pers.)
45 min.
Ca. 300 g torskerogn
1 tsk. groft salt
30 g smør
1 citron
1 tsk. paprika
1 porre
1 dl persille
1 dl purløg
Salt og peber
2 tomater
300 g kartofler
Pak torskerognen i alufolie drysset med salt og kog dem i skælvende vand i 25 min. Tag dem op og lad dem afkøle. Skær dem i 1½ cm tykke skiver og steg dem i smør. Drys med salt, peber og paprika. Tag dem op efter få min. Skær porrer i skiver og kom dem i panden med mere smør og lad dem blive bløde. Sluk blusset og tilsæt hakkede krydderurter. Steg tomaterne for sig i halve og kog kartoflerne møre. Server med urtesovsen.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Torsk i sprød dildskorpe med pebersauce
Mexicanske fiskeruller
Pasta med torsk og rosenkål
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)