Vildtstegt svinekam med waldorfsalat
(4 pers.)
30 min. + 2 timer i gryde
1 kg svinekam uden svær
6 knuste enebær
1 tsk. salt
100 g røget bacon i tern
1 spsk. smør
2 dl mælk
2 dl bouillon
1 tsk. salt
3 spsk. syltede tyttebær
1 spsk. majsstivelse udrørt i vand
2 dl cremefraiche 18%
½ spsk. sukker
1 knsp. salt
3 stilke bladselleri
200 g stenfri vindruer
2 æbler
35 g hakkede valnøddekerner
Tilbehør
Kogte kartofler og mintgelé
Gnid kammen med enebær og salt. Brun baconternene i smørret sammen med kødet. Tilsæt mælk, bouillon, salt og tyttebær og lad det småsimre under låg i 2 timer. Rør cremefraiche med sukker og salt, skær bladsellerien i skiver. Halvér vindruerne, skær æblerne i tern og vend dem i cremefraichen sammen med valnødderne. Tag kødet op, jævn sovsen med majsstivelsen og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her
Find flere opskrifter her...
Svinekæber med bønner og urtespelt
Svinemørbrad med flødestuvede svampe
Aromatisk kyllingegryde
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)