Wraps med tunsalat
Ingredienser til Lavkarbo-wraps med tunsalat
(4 stk.)
2 spsk. boghvedegryn
2 spsk. Husk (loppefrøskaller) eller 2 tsk. Fiberhusk (købes på apoteker og i helsekostbutikker)
½ tsk. salt
2 æg
1½ æggehvide
½ dl mælk
75 g cremefraiche 18%
Smør til stegning
Tunsalat
1 ds. tun i vand
50 g fine ærter
50 g champignon
½ rød peberfrugt
100 g mayonnaise
1 tsk. citronsaft
Salt og peber
LÆS OGSÅ: Sådan taber du dig med Lavkarbo
Fremgangsmåde til Lavkarbo-wraps med tunsalat
Bland boghvedegryn, Fiberhusk og salt.
Pisk æg, æggehvider, mælk og cremefraiche sammen og rør det i.
Steg dejen som pandekager i smør på en varm pande og lad dem køle af.
Hæld vandet fra tunen og lad den dryppe godt af.
Rør tunen med ærter, finthakket champignon, peberfrugt i små tern, mayonnaise og citronsaft og smag til med salt og peber.
Kom din tunsalat på wrapsene, rul dem sammen og servér dine waps med tunsalat.
LÆS OGSÅ: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren
Flere slankende opskrifter til Low Carb-mad
Opskrift påLow Carb/
Lavkarbo-vafler Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-laks
i osteskjul Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-brød