Hakkebøf med gulerodssaute
30 min.
(2 pers.)
400 g hakket oksekød
Salt og peber
2 store bananskalotter
2 fed hvidløg
2 gulerødder
1 fennikel
2 spsk. olivenolie
5-10 tråde safran
3 kardemommebælge
1 laurbærblad
250 g cherrytomater
½ dl balsamicoeddike
Bredbladet persille
Tilbehør:
Kartofler
Steg bøfferne på grillpande ca. 8 min. på hver side drysset med salt og peber. Lad dem stå på eftervarme lidt. Rens og snit så løg, hvidløg, gulerødder og fennikel. Varm olien og steg grønsager ved middelvarme i 5 min. Tilsæt krydderierne og mere olie og småkog det hele i yderligere 5 min. Tag af varmen og kom tomater i halve og balsamico ved og giv et opkog, før der slukkes, og grofthakket persille, salt og peber kommes ved. Server bøffen med kogte kartofler til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Mangler du bøffer, så klik her....
Persillebøffer med kartoffelflute
Lammebøffer
Mangler du deller, så klik her...
Fiskefrikadeller med picklesremoulade
Krydderdeller med paprikasovs