Burgertatar med agurkerelish
(4 pers.)
1 lille løg
25 g hakkede valnøddekerner
15 g smør
300 g friskhakket oksekød (tatarkød)
4 burgerboller
Sennep el. tomatketchup
Hjertesalat
4-8 cherrytomater
Salt og peber
Tilbehør:
Agurkerelish
Pil løget og hak det fint. Hak nøddekernerne. Svits løg og nødder på en pande i smørret og afkøl det lidt. Bland kødet med løgblandingen og lidt salt og peber og form det til 4 flade bøffer. Hak dem godt sammen med kniven og læg dem i køleskabet, til de skal serveres. Flæk bollerne og rist dem let på brødristeren eller i ovnen. Skær tomaterne i skiver. Smør bollerne med sennep og læg dem sammen med bøftatar, relish og tomater. Læg burgerne på tallerkner med snittet salat.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Prøv også...
Fiskeburgere med coleslaw
Hamburgere med cheddar
Lakseburger som i Grækenland