Cupcakes med blomme og blomster
Ingredienser til cupcakes med blommer
(14 stk.)
3 blommer
125 g blødt smør
150 g brun farin
2 æg
1½ dl cremefraiche 18%
150 g mel
1½ tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
1 bg. pasteuriseret æggehvider
325 g flormelis
Rød frugtfarve
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.Se vores muffins her
Fremgangsmåde til cupcakes med blommer
Udsten blommerne og skær dem i små tern. Pisk smør og farin godt sammen og rør æggene i et ad gangen. Rør cremefraiche, mel, bagepulver og vaniljesukker i og vend blommerne i dejen.
Hæld dejen i 15 muffinsforme og bag kagerne ved 200° i 25 min. Bland halvdelen af æggehviden med 225 g flormelis og et par dråber rød farve og ælt sukkermassen godt sammen. Rul sukkermassen ud i 2 mm tykkelse og skær blomster ud med en udstikker.
Bland resten af æggehviden med 100 g flormelis og et par dråber rød farve til en glat glasur. Kom glasuren på de afkølede cupcakes og sæt et par blomster på hver.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere muffins her...
Verbenamuffins med
chokoladetop
Muffins med abrikos
og chokolade
Muffins med citron
og passionsfrugt
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)